Comfortabel zitten in je tuin

Keuzestress

Natuurlijk wil jij óók lekker in je tuin zitten wanneer de zon schijnt. Hiervoor heb je echter wel tuinmeubilair nodig. Uiteraard bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Welke vorm ga je kiezen? Dit hangt af van veel factoren. Hoe groot is je gezin? Hoe groot is je tuin? Wat is je budget? Wat voor tafel heb je misschien al staan? Het moet wel bij elkaar passen. Deze vragen zou je voor jezelf kunnen beantwoorden voordat je op zoek gaat.

Houten Bank

Houten tuinbankjes zijn speciaal ontworpen voor verschillende weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van houtsoorten welke minimaal aangetast worden door zure regen en natte sneeuw en dus lang meegaan. Het hout wordt tevens niet snel warm door de zon, in tegenstelling tot metalen banken en stoelen. Je zal je dus niet branden aan een houten bank.

Gastvrije bank

Heb je vaak gasten over de vloer voor een heerlijke barbecue of picknick? Dan is een bank zonder rugleuning handig, hierdoor kunnen gasten gemakkelijk op de bank gaan zitten zonder dat iedereen hoeft op te staan. Indien je een lange dinertafel hebt, gaat dit perfect samen.

Twee personen

Voor stelletjes is er ook de tête-a-tête tuinbank. Tête-a-tête betekent ‘gesprek onder vier ogen’. Het is simpelweg een tweezits-bank met meestal een tafeltje ertussen. Handig voor je thee, koud drankje, een boek, een asbak of een vaas met bloemen. Je kunt er zelfs een gezellig potje op kaarten! Als je weinig plek in je tuin hebt en liever geen grote tafel plaatst, is dit optimaal.

Heerlijk achterover leunen

De lattenbank is een bank die je vaker ziet in het park. De ronde vormen aan de onder en achterkant zorgen voor optimale ontspanning. De ronde onderkant zorgt voor minder afknelling bij je knieën. Vaak slaat men wel eens hun arm over de achterkant van de leuning. Dit is comfortabel door de vorm van de lattenbank.

februari 26th, 2019 by