Loop de marathon in een stad waar ook ter wereld

Is hardlopen een passie van jou? Dan heb je misschien wel eens meegedaan aan de marathon? In Nederland organiseren veel steden een marathon waar je aan mee kunt doen. Maar niet alleen in Nederland kun je terecht voor een marathon. Wil je jezelf uitdagen, dan kun je ook een andere stad waar ook ter wereld uitzoeken om de marathon te lopen. In een andere stad heb je te maken met een ander klimaat en daarnaast kan de route van de marathon uitdagender zijn, doordat het meer heuvels heeft of bijzondere elementen bevat. 

Meer dan alleen de marathon lopen

Een marathon lopen in een stad in een ander land is altijd een heel bijzondere ervaring. De dag dat je de marathon gaan lopen in een bepaalde wereldstad is natuurlijk fantastisch om mee te maken, maar als je in een andere stad bent, moet je ook de mogelijkheid pakken om deze stad te bekijken. Helemaal als je je reis boekt via Loopreizen.nl, dan boek je een arrangement waar het startbewijs bij in zit. Je hoeft niet meer apart een startbewijs aan te kopen en de reis beloofd een mooie combinatie van de stad bezichtigen, voorbereiding op de marathon en de dag van de marathon zelf. 

Volledig verzorgd, ook voor supporters

Het is voor veel marathonlopers belangrijk om support te krijgen van vrienden of naaste familie. Zij zijn de reden waardoor de marathonloper ondanks dat hij moe en afgemat is, toch besluit om de marathon verder te lopen. Daarom kunnen ook supporters de reis boeken. Zij hoeven dan niet een startbewijs aan te kopen en zijn ook nog goedkoper uit. Ook als je gewoon de sfeer van de marathon wilt proeven in een andere stad is het mogelijk om via Loopreizen.nl een verzorgde reis te boeken. Hotelovernachtingen en een goed ontbijtbuffet zijn altijd inbegrepen. 

januari 30th, 2019 by