Dit zijn de nieuwste bikini trends van 2019

Kan jij niet wachten tot de zomer? De zon gaat binnenkort weer schijnen, de temperaturen lopen op en het is dan weer tijd om urenlang te genieten van het verkoelende zwembad of de zee. Je wilt er natuurlijk wel stijlvol bijlopen wanneer het warmer wordt. Daarvoor heb je een trendy bikini nodig die helemaal aansluit op de mode van nu. Ook in 2019 zijn er weer een aantal leuke trends waarmee jij altijd prachtig voor de dag komt. Wil je weten welke? Met deze tips ga jij stralend in jouw bikini 2019 in. 

Grafische printjes of effen wit 

Een van de grootste trends voor het komende jaar is de grafische print. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Ga voor opvallende lijnen, felle kleuren en drukke patronen. Houd je juist van een rustigere look? Dan is het een goed idee om een bikini met stipjes of lijntjes te kopen. Dit past helemaal bij de trends van nu, maar is wel iets subtieler. Een andere populaire look is de witte bikini. Dat is alleen maar fijn, want door de witte kleur valt jouw zongebruinde huid alleen maar meer op. Deze bikini’s moeten wel een opvallende pasvorm hebben, anders zijn ze iets te saai. 

Unieke pasvormen 

Vroeger had je de keuze uit een simpele triangelbikini of een model met voorgevormde cups. Tegenwoordig is dat anders, want alles wordt uit de kast gehaald voor een onvergetelijke zomerlook. Zo zijn bandeau bikini’s nog steeds niet weg te denken van het strand. Ook asymmetrische exemplaren met slechts één bandje of een open rug zijn helemaal in. Om echt op te vallen ga je voor een model met kant of franjes. Zo heeft jouw bikini net dat kleine beetje extra waardoor je er als een echte trendsetter bijloopt. 

januari 8th, 2019 by