Printers vergelijken

Wanneer je voor zakelijke doeleinden moet printen, dan heb je een grote keuze uit verschillende soorten printers. Er zijn talloze merken op de printermarkt actief die allen zeer deugdelijke zakelijke printers uitbrengen. Lexmark is één van de producenten van zakelijke printers. Het bedrijf Lexmark ontstond in 1991 en was een onderdeel van IBM tot het in 1995 zelfstandig werd. Naast printers richtten zij zich ook op zakelijke software, maar de printerdivisie bleef het bekendst. Momenteel mag Lexmark wel de marktleider op het gebied van printers noemen met een wereldwijde dekking over ruim 170 landen. Wil je ook een Lexmark printer kopen, dan zul je de verschillende Lexmark printers met elkaar moeten vergelijken en kijken naar welk soort Lexmark printer jouw onderneming behoeft heeft. 

Zwart/wit printer of kleurenprinter? 

Als er enkel behoeft is aan printen, dan kun je een goede kleuren- of zwart/wit printer van Lexmark aanschaffen. Print je voornamelijk brieven en teksten, dan is een zwart/wit printer voldoende. Maar het kan ook zijn dat op je geen briefpapier gebruikt en dat je de huisstijl, zoals het logo van je onderneming met je correspondentie afdrukt. In dat geval kan er behoeft bestaan aan een kleurenprinter. Lexmark heeft een groot assortiment zwart/wit printers en kleurenprinters van hoge kwaliteit. Sowieso zijn de huidige zakelijk printers altijd laserprinters voor de meest scherpe afdrukken. 

All in one printers 

Maar Lexmark printers kunnen meer dan printen alleen. Het zijn zeer goede hulpmiddelen geworden die je het werk kunnen vergemakkelijken. De all in one printers van Lexmark zijn ook een kopieerapparaat, een scanner en faxmachine.Hiermee kun je vrijwel al het kantoorwerk gemakkelijk uitvoeren en met de finisher functie kun je geprinte pagina’s ook nog eens automatisch laten perforeren of nieten. Wanneer je grote aantallen moet printen of kopiëren, kun je de all in one printer ook voorzien van één, twee of nog meer papierlades. 

december 17th, 2018 by