Slimmer dan dieven

Velen dromen van een eigen bedrijfje. Voor iedereen met een goed plan, is dat haalbaar. Maar om ook echt succesvol te zijn als bedrijf, dat is de truc. Om een eerlijke kans te hebben moet er niet ingebroken worden. Alleen al aan het binnenkomen van de inbrekers kan je al een fortuin kwijt zijn, dan hebben we het nog niet eens over de buit. Gelukkig zijn er een aantal tips waar je rekening mee kunt houden. Het is daarbuiten natuurlijk ook niet de bedoeling dat je aan het eind van de dag met een naar onderbuikgevoel naar huis moet. Allereerst is het erg verstandig om de boel te verzekeren. Mocht het dan toch misgaan, dan zijn in elk geval niet alle kosten voor uw portemonnee. Ten tweede is het heel verstandig om altijd extra te checken of alle deuren en ramen op slot zijn. De kans dat er dan wordt ingebroken is sowieso al kleiner. Maar ook kunt u dan bewijzen bij de politie en bij de verzekering dat er daadwerkelijk is ingebroken. Een derde tip is laten lijken dat er altijd iemand is. Het is niet goed voor het milieu en voor uw portemonnee om altijd een lampje aan te laten. Maar mocht u bijvoorbeeld op vakantie gaan en er is dan niemand die het pand bezoekt. Dan is het verstandig om iemand uit de buurt of een vriend of familielid te vragen om met enige regelmaat even langs te gaan. Die persoon kan dan bijvoorbeeld post weghalen. Ook zetten inbrekers soms een takje tegen de deur of ze doen een plakbandje op de deur, hierdoor kunnen ze als ze later terugkomen zien of de deur open is geweest. Als er iemand bijvoorbeeld om de drie dagen langskomt, dan kunt u dit voorkomen. Een andere oplossing is een camerasysteem installeren. Op die manier kunt u met behulp van een beveiligingscamera zien of er iemand is (geweest). Ook kunt u op beeld zien wie het is geweest, als het toch misgaat. Dit kan erg nuttig zijn voor de politie.

Dit artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
oktober 18th, 2018 by