kookworkshop in Amsterdam

Bent u op zoek naar een kookworkshop in Amsterdam voor uzelf of voor een uitje met uw bedrijf?

Club Cuisine arrangeert kookworkshops voor personen, groepen en bedrijven. Daarbij heeft Club Cuisine ook private dining en andere culinaire events te bieden met mogelijkheden welke volledig zijn afgestemd op uw wensen.

Koken in de mooiste kookstudio’s van Amsterdam of op uw eigen locatie. Van achtertuin tot op het strand, binnen of buiten, alles is mogelijk! U bepaalt de plek en wij komen koken, simpel of meerdere gangen op hoog niveau.

Of het nu gaat om een Italiaanse kookworkshop, Tapas, Aziatisch, Hollands, of een kookworkshop improvisatie, Club Cuisine zorgt voor een passende kookworkshop op maat compleet naar uw wensen met of zonder drankarrangement

Laat u inspireren door onze chefs, en leer over het gebruik van diverse verse ingrediënten. Een kookworkshop is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig en interactief!

Dit artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
oktober 14th, 2018 by