Bouwmeterkasten online bestellen

Elke bouwwerf heeft nood aan een duurzame, betrouwbare voorziening van elektriciteit en andere vormen van energie, zoveel is zeker. Of het nu gaat om een bouwlift, verlichting of een grote boormachine – het zijn allemaal voorbeelden van gereedschap die niet kunnen werken zonder toevoer van stroom. Bouwmeterkasten kunnen daar voor zorgen, en zijn dan ook een must voor zowat elk bouwproject.

Dergelijke bouwmeterkasten van AIC leveren niet enkel genoeg elektriciteit, maar zorgen er ook nog eens voor dat dat op een veilige en duurzame manier gebeurt. Het aanbod aan gecertificeerde bouwmeterkasten is erg groot, en wat meer informatie daarover is hier dan ook van belang!

De vele mogelijkheden bij bouwmeterkasten van AIC

AIC is dé aanbieder van alle mogelijke voorzieningen voor de bouwwerf, hoe groot of klein het bouwproject ook mag zijn. Bouwmeterkasten behoren zonder twijfel tot de belangrijkste voorzieningen bij dergelijke werken, en het gamma is dan ook divers. De kasten zijn daarbij volledig afgemonteerd, waardoor ze gewoon geïnstalleerd moeten worden: en ze zijn klaar voor gebruik!

Bouwmeterkasten komen in ontelbaar veel verschillende formaten en vormen. Zo zijn er MVK40 modellen voor de kleinere bouwwerf, die perfect zijn voor de aandrijving van lichter apparatuur dankzij hun compacte vorm. Dergelijke kasten hebben dan wel slechts 40 ampère, ze zijn ideaal als de stroomvereisten niet al te hoog liggen. Langs de andere kant zijn er natuurlijk ook heel wat stevigere modellen: met een vermogen van 80 ampère kunnen deze gebruikt worden voor bouwwerken die wat meer kracht vereisen. Hoewel er heel wat mogelijkheden zijn, kunnen aannemers en bouwbedrijven bij het aanbod van AIC zeker zijn van kwaliteit en een veilige verdeling van energie over de bouwwerf!

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
oktober 9th, 2018 by