De leukste uitjes van Amersfoort Excursies

 

Amersfoort Excursies is uniek en origineel! Dit is hét evenementenbureau voor iedereen die midden in Nederland op zoek is naar een gezellig, actief, hilarisch of inspirerend uitje of bedrijfsuitje.

 

Wil je het museum Flehite ontdekken? Of wil je een rondleiding door Amersfoort? Alles is bij ons mogelijk.  Dat kan natuurlijk ook bij ons. Stel een leuk arrangement samen met heerlijk eten en drinken om je dagje uit in Amersfoort naar een hoger niveau te tillen. Zo maak je van een dagje weg een onvergetelijke herinnering voor de hele groep! Tips voor een dagje Amersfoort nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Ontdek Amersfoort, boek een uitje bij Amersfoort Excursies!Als je het bij ons niet vindt, vindt je het nergens. 

 
juli 18th, 2018 by