Ontdek de Herman Miller bureaustoelen!

Wil je goed zitten en gezond werken achter je bureau? Dan is een fijne ergonomische bureaustoel een absolute must. Als je op zoek gaat naar een echte kwaliteitsstoel kom je al gauw uit bij Herman Miller. De bureaustoelen van Herman Miller lopen voorop qua design, duurzaamheid en ergonomie. Ontdek nu de mogelijkheden van deze schitterende stoelen!

Zitcomfort en bewegingsvrijheid

De comfortabele bureaustoelen van Herman Miller zijn perfect in te stellen op jouw lichaam en maken het mogelijk om te bewegen als je zit. Lang stil zitten is namelijk slecht voor je lijf. Je kunt allerlei gezondheidsproblemen krijgen, zoals rugklachten, overgewicht en een slechte doorbloeding. Regelmatig bewegen en gebruik maken van een goede bureaustoel zijn onmisbaar om je gezondheid te behouden. Herman Miller bureaustoelen geven je bewegingsvrijheid en een optimale ondersteuning. Er zijn verschillende stijlvolle ontwerpen verkrijgbaar, waaronder de bekroonde Herman Miller Aeron. Dit topontwerp ondersteunt je lichaam in bijna elke positie en zorgt voor een aangename huidtemperatuur.

Duurzaamheid en vele keuzemogelijkheden

De bureaustoelen van Herman Miller zijn het resultaat van uitvoerig onderzoek op het gebied van zitten, technologie, materialen en productie. Zo zijn deze fantastische stoelen dusdanig ontworpen dat de productie geen restproducten oplevert en dat bijna alle materialen van de stoelen opnieuw worden gebruikt bij het einde van de levensduur van de stoelen. De Mirra 2 is wat dit betreft de meest groene bureaustoel uit de Herman Miller collectie. Deze bureaustoel is voor 93% te recyclen! De Mirra 2 heeft flexibele zones in de rugleuning die zorgen voor een perfecte ondersteuning, ook bij een actieve zithouding. Daarnaast geeft het kantelsysteem continue tegendruk. Dit biedt steun en balans. Alle Herman Miller bureaustoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Er zijn een groot aantal keuzemogelijkheden om de stoel helemaal naar jouw wens samen te stellen. Denk hierbij aan opties qua frame, stoffering en maten.

juli 9th, 2018 by