Haal je kersttrui vandaag nog in huis

Ongelooflijk is het, de kersttruien hype. Ieder jaar wordt het meer. Ieder jaar wordt het gekker. Ieder jaar worden ze lelijker. En ieder jaar wordt er nog meer van je verwacht dat je in een foute kersttrui een aantal verschillende kerstmaaltijden aandoet. Mocht je nog zonder durven, dan wordt dit je niet in dank afgenomen. Je kan kiezen uit verschillende ontwerpen. Ontwerpen met de kerstman of zonder. Ontwerpen met zijn rendier en ontwerpen met zijn elfjes. Alles kan.

 

Stel nu dat je er nog geen een hebt. Dan heb je een probleem, toch? Ja. Klopt. Dan heb je een serieus probleem. Kerst staat alweer voor de deur en je mag niet zonder de allerlelijkste kersttrui naar buiten op deze gezelligste dagen van het jaar. Bovendien is het ieder jaar een leuke wedstrijd: wie vindt de lelijkste kersttrui. Zo’n wedstrijdje wil je winnen. Of het nu met de familie is of op het werk. Op het werk trouwens, worden steeds meer kersttruidagen georganiseerd. Een groot gedeelte van de Nederlandse bedrijven doet er al aan en de kans is groot dat er op jouw werk ook aandacht aan besteed gaan worden. Kersttruien komen de gezelligheid ten goede en zijn gewoon super grappig. Laten we wel wezen.

 

Goed, op dit lange verhaal zat je niet te wachten. Je moet gewoon die kersttrui hebben en snel een beetje graag. Kan. Ga voor de kersttrui morgen in huis en je bent verzekerd van de lelijkste kersttrui. Snel bestellen zodat je morgen al je vrienden en familie jaloers kunt maken. Als je kinderen hebt, is het leuk als zij ook een kersttruitje dragen. Ga bijvoorbeeld voor de kersttrui meisje of jongen. Als de kinderen meedoen, wordt het nog gezelliger. Laat ze bijvoorbeeld ieder jaar hun eigen trui kiezen. Succes verzekerd. Vanaf deze plek ‘n fijne kerst!

 

 

 
juli 5th, 2018 by