Waarom je nog nooit hebt nagedacht over nieuwe automatten en waarom je dat wel zou moeten doen.

Automatten

Grote kans dat je nog nooit hebt nagedacht over de aanschaf van nieuwe automatten. De meeste Nederlanders hebben nog nooit een nieuwe set automatten gekocht. Misschien eens een nieuwe universele set bij de Lidl ofzo. Maar echt een mooie nieuwe set automatten, waarschijnlijk niet.

En dat heeft een reden. behalve de buurman die echt heel zuinig op zijn auto is en deze goed onderhoud elke week wast en regelmatig in de wax zet, komt het gewoon niet bij iemand in z’n hoofd op om nieuwe automatten te gaan bestellen.

En ik geef ze groot gelijk. Want standaard automatten zijn vreselijk saai. Ze zijn antraciet, zwart of grijs. Hoe boring wil je het hebben. Daarnaast, wat heb je er eigenlijk aan? Met kapotte automatten tijd het toch ook prima.

Nou, dat laatste is niet helemaal waar. Er zijn ongelukken bekend waarbij kapotte automatten wel degelijk een rol hebben gespeeld. Wat te denken van matten waarbij het stuk onder de hakken volledig doorgetrapt is en je er met je hak achter blijft steken. Of een omkrullende mat die onder één van de pedalen blijft steken. Je wilt er niet aan denken.

Maar goed een een nieuwe automattenset hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Online kan je automatten bestellen met een prachtige afwerking van gekleurd stiksel of een gekleurde bandering. Ook kan je de mat personaliseren d.m.v. een eigen tekst. Regelmatig zien we de meest mooie creaties voorbij komen. En dan gaat het lang niet altijd alleen over auto’s. Voetbal, een ode aan je geliefde of een filosofische quote, het kan allemaal.

Ook kan je kiezen om één van de standaard logo’s erbij te laten borduren. Dit geeft nog net wat meer cachet aan je gepersonaliseerde automat.

Wil je de auto helemaal afmaken dan bestel je ook nog de rubberen kofferbakmat er bij. Deze kofferbakmatten stinken niet, er is een vleugje vanille aan toegevoegd zodat ze lekker ruiken. Ze zijn vochtwerend en zuurbestendig. Hierdoor blijft je kofferbak altijd netjes en opgeruimd.

Voor de winter bestaat er ook nog een hele selectie rubberen automatten. Deze zijn makkelijker schoon te maken. Dus winterbanden erop dan ook wintermatten erin. Zo houd je je zomermatten mooi schoon en netjes.

 

mei 8th, 2018 by