Krijgsman Watersport: sloepen verkoop

Krijgsman Watersport iverkoopt en verhuurt sloepen & tenders en is erkend dealer van bekende merken als WaterspoorPrimeurCorsivaStoutOud HuijzerTopcraft en Riga. U kunt kiezen uit een groot assortiment sloepen en tenders, daarom loont het zeker een bezoek te brengen aan onze showroom.

U kunt ons vinden op een unieke locatie in de Zaanstreek op slechts 10 autominuten en een uur varen van Amsterdam. Bezorgen doen we door heel Nederland. Wij kunnen u het totaalpakket aanbieden, want ook voor onderhoud, reparatie en winterstalling kunt u bij ons terecht. Wij leveren de sloepen veelal uit voorraad, zonder levertijden

Kom gerust eens vrijblijvend de sloepen & tenders bij ons verkennen! Of neem een kijkje op onze website voor sloepen verkoop.

april 30th, 2018 by