Whiteboard folie

Met de statische whiteboard folie van Magic Whiteboards creëer je in seconden een tijdelijk whiteboard voor een workshop, vergadering, presentatie of brainstormsessie. De vellen plakken door middel van statische energie vanzelf aan de muur, raam of ander droog oppervlak.

Geschiedenis

Op een winterse avond in 2006 liep Neil Westwood, met een flip-over,  door de sneeuw van het ene naar het andere gebouw van een ziekenhuis om een training moest geven. Neil had zijn flip-over die dag al een aantal keer naar een andere trainingslocatie moeten tillen en had hierdoor last van zijn rug gekregen. Later die avond, toen hij op de bus stond the wachten en zijn rug voelde, kwam hij tot de conclusie dat er een oplossing moest komen voor de onpraktische flip-over. Die avond is Magic Whiteboards™ geboren.

 

Na twee jaar ontwikkelen en testen hadden Neil en Laura Westwood Magic Whiteboards™ ontwikkeld en besloten zij deel te nemen aan het BBC programma Dragons’Den. Deelname leverde een eerste investering op en bleek later één van de grootste successen van het programma te zijn.

 

Inmiddels zijn de Magic Whiteboard producten wereldwijd verkrijgbaar en verkopen wij, sinds 2012, met veel plezier Magic Whiteboards™ in de BeNeLux.

 

Magic Whiteboards™ – laat al jouw ideeën plakken!

april 10th, 2018 by