Mindfulness Tilburg

Pieter Arnou geeft in een inspirerende ruimte, mindfulness trainingen in Tilburg. Pieter is voormalig huisarts, en is als categorie-1 trainer ingeschreven bij de VMBN. Het trainingsaanbod omvat lessen om anders om te gaan met stress, of anders om te gaan met kanker. Met het laatste is Pieter zelf geconfronteerd, en heeft in de loop der jaren gemerkt dat mindfulness hem enorm heeft geholpen bij het omgaan met de diagnose kanker. 

De mindfulness trainingen van Pieter worden zowel in groepsverband als individueel gegeven, afhankelijk van de wensen van de cursist.

Wat is mindfulness?

Mindfulness betekend: met aandacht aanwezig zijn in het huidige moment zonder daarover een oordeel te hebben. Bij onplezierige gedachten hebben we vaak de neiging om deze te onderdrukken. Het effect hiervan is in veel gevallen ongunstig, en mindfulness leert je accepterender omgaan met je gedachten gevoelens en emoties.

Dus zoek je een mindfulness training Tilburg of wil je meer weten over mindfulness Tilburg? Klik dan op deze linkjes en ga naar de website van Pieter Arnou Mindfulness.

maart 21st, 2018 by