Wat is Gellak Nagellak Manicure?

 

Nagel manicures zijn een onderdeel van de dagelijkse en wekelijkse schoonheidsroutines van veel individuele personen. Door te veel manicures kan het bed van je nagel beschadigen waardoor je natuurlijke nagels zwak, broos en verkleurd worden. Regelmatige manicures kunnen ook honderden Euros kosten als je er elke week of zelfs twee wekelijks een krijgt. Er zijn echter innovaties, waaronder UV gel nagellak waarmee je een mooie glanzende look krijgt voor de helft van de prijs.

 

Het is belangrijk dat u eerst begrijpt wat gellak echt is voordat u het gaat kopen en gebruiken. Het eerste dat u moet weten, is dat u met gel manicures geen nagelverlengingen of verlengstukken gebruikt zoals bij traditionele acrylnagels. Gel nagellak is in essentie een zeer harde nagellak gebaseerd op gel die gebruikt wordt om je eigen nagels te versterken in plaats van nep nagels te maken. Dit type manicure is om verschillende redenen veel goedkoper dan een traditionele manicure het eerste is dat het een fractie van de tijd duurt vergeleken met een traditionele manicure. Een manicure met gel nagellak duurt ongeveer een half uur tot een uur, waarbij een gewone manicure tot anderhalf uur in beslag kan nemen als het goed wordt gedaan.

 

Een andere reden is dat dit minder duur is, omdat er niet zoveel materialen gebruiken en dat ze langer meegaan dan andere nagelbehandelingen. Een gel manicure kan tot twee weken goed blijfen zitten zonder zichtbare tekenen van slijtage, in tegenstelling tot een traditionele manicure die binnen ongeveer twee dagen er weer af is. Het navulproces is ook een beetje eenvoudiger dan met acryl. U hoeft het nagelbed niet op te bouwen om de hoogte van de gel manicure aan te passen, waardoor het vullen met een gel manicure de helft van de tijd in beslag neemt. Bovenop de genoemde voordelen heb je ook veel meer opties als het gaat om kleur en afwerking met een gel manicure.

 

In tegenstelling tot acryl, heeft  normale nagellak remover geen effect op de structuur van gel nagels, om ze te verwijderen heb je een speciale acetonreiniger nodig die is ontworpen om gel nagellak makelijk te verwijderen. Bovendien is een gel manicure veel gemakkelijker op je nagels aan te brengen en zowel het verwijderen is erg snel gedaan. UV licht met een lamp wordt gebruikt om de gel te drogen.

 

Een gel manicure kan ook een shellac manicure worden genoemd omdat je alleen de gel polish gebruikt om de nagel te helpen versterken en versterken, in tegenstelling tot acryl. Een Shellac manicure of gel manicure is een geweldige optie als u voor de eerste keer een manicure krijgt en iets wilt proberen. De meeste salons hebben nu schellak manicures en je kunt zelfs thuiskits kopen als je denkt dat je dit soort manicure zelf kunt doen.

 

Dit is een artikel van Maria Baron die meer schrijft over Shellac manicures en hoe je thuis UV gel polish kunt aanbrengen.

 

Ga door en klik op het link om een gel nagellak starter kit te kopen: https://www.pinkgellac.nl/pink-gellac-starter-set-xl.html

Bezoek de Duitse shop: https://www.pinkgellac.de/shellac-farben-colours

Bezoek de Engelse Shop: https://www.pinkgellac.co.uk/pink-gellac-gel-nail-polish-starter-kit-led-l-uk.html

 

maart 5th, 2018 by