Schoenen voor jacht/bosbouw en militair personeel

Duurzame jachtschoenen

Natuurliefhebbers, avonturiers, bergbeklimmers, bosbeheerders of fanatieke wandelaars. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn gek op de natuur! De natuur kan prachtig in imposant zijn, maar kan ook erg onberekend zijn en soms zelfs gevaarlijk. Om altijd goed voorbereid te zijn is een goede voorbereiding eigenlijk altijd een must. Een zeer belangrijk aspect van een goede outdoor outfit zijn speciale bosschoenen en / of jachtschoenen. Zo zijn Haix Jachtschoenen extreem geschikt om te dragen in weiden, tropische moerassen en ijzige ondergronden. Haix garandeert een veilig loop, een stabiele grip en warme en droge voeten.

Slimme technieken verweven in Haix werkschoenen

Goede outdoor schoenen maak je niet zomaar. Het Duitse merk Haix is al jaren specialist op het gebied van beschermend schoeisel voor ieder type branche voor zowel dames als heren. Enkele slimme technieken die Haix toepast voor haar schoenen zijn o.a. het Haix MSL-Systeem. Dit is een speciaal schuim dat voor een extra demping van de zool zorgt. Haix outdoor schoenen hebben verder een intelligent klimaatsysteem om overtollig vocht af te voeren en voeten altijd op prettig droog te houden. Het gebruik van orthopedische inlegzolen is ook altijd mogelijk en veel van de jachtschoenen zijn voorzien van speciale zaagklasse bescherming en neusbescherming, zodat ze ook zich ook uitstekend lenen voor medewerkers werkzaam in de bosbouw.

De beste militaire schoenen voor defensiepersoneel

Militairen zijn het allemaal wel eens over de standaard legerkistjes die Defensie aan haar personeel geeft. Ze zijn in de meeste gevallen niet écht wat. Je moet er heel erg aan wennen of zitten in de meeste gevallen gewoon niet lekker. Het gevolg is minder prettig, want met de vele kilometers die te voet worden afgelegd tijdens trainingen en missies ontstaan al gauw blaren en andere ongemakkelijkheden aan de voeten. Dit hoeft niet zo te zijn! Haix heeft een fantastische collectie legerschoenen en legerlaarzen van topkwaliteit. Schoenen die alles combineren wat een militair wil, namelijk: uitstekende bescherming, zeer comfortabel, waterdicht en ademend, snelle fit met snelle sluiting, perfecte grip onder iedere situatie en een intelligent gelfoam waarbij de schoen zich aanpast aan jouw voeten. Grote voeten? Geen probleem, Haix levert legerschoenen ook in grote maten t/m maat 50 en de meest verkochte kleuren zwart, desert, beige en bruin,

Tips om schoenen te onderhouden

Schoenen kunnen langer meegaan dan je denkt, mits de juiste onderhoud periodiek wordt verricht. Het verlengen van de kwaliteit van het materiaal en het voorkomen of schoonmaken van vieze schoenen begint natuurlijk bij het gebruik van de juiste onderhoudsmaterialen. Ook daarvoor biedt Haix uitstekende professionele oplossingen, zoals het vuil- en waterafstotend maken van schoenen met behulp van de Haix Waterproof spray of Haix Ledervet. Het ledervet is alleen te gebruiken op gladlederen schoenen en laarzen. De spray kan toegepast worden op alle soorten, dus ook suede, textiel en nubuck. De Haix borstelset met 3 verschillende borsteltjes zijn ideaal voor het verwijderen van vuil en modder. De borstels zorgen ervoor dat het vuil zonder beschadiging wordt verwijderd.

januari 25th, 2018 by