De altijd handige klapstoel

De klapstoel, al jaren een begrip. Iedereen weet wat een klapstoel is. Die handige stoeltjes die je eenvoudig in elkaar klapt zodat je ze zonder al teveel ruimte in beslag te nemen, kan opbergen. Heb je plotseling meer stoelen nodig voor een feest, vergadering of voorstelling? Een klapstoel is zo gepakt en klaar gezet.

Een design klapstoel

Vandaag de dag is een klapstoel er in allerlei kleuren en modellen te verkrijgen. De designs zijn zo veranderd en gemoderniseerd dat je soms amper nog kan zien dat het om een klapstoel gaat. Daarom worden in kantines en zalencomplexen steeds vaker klapstoelen gebruikt. Een klapstoel zit door deze verbeteringen ook een stuk prettiger dan de klapstoelen van vroeger die soms nogal wankel en onprettig zaten.

Alle klapstoelen netjes in een rijtje

Wil je voor een voorstelling of een bijeenkomst een rij of meerdere rijen klapstoelen neerzetten? Maak dan gebruik van de koppelingen. Dit zijn handige verbindingen die je kan aanbrengen tussen de klapstoelen zodat ze vast komen te zitten aan elkaar. Hierdoor kun je een nette rij klapstoelen naast elkaar plaatsen die ook netjes blijven staan als de gasten erop plaats nemen.

Handige opbergkar voor klapstoelen

Omdat ik klapstoel een praktisch voorwerp is, kun je deze ook kopen met een opbergkar. Mocht je de klapstoelen niet altijd nodig hebben dan kun je ze met de kar in de berging rijden. Ideaal en netjes. Geen gesleep met stoelen en geen onnodig ruimteverlies in de berging want alle stoelen liggen op elkaar gestapeld in een keurige stapel die niet om kan vallen.

Klapstoelen kopen

Een goede klapstoel kopen doe je bij Moonen. Hier vind je een ruim assortiment aan stevige en degelijke klapstoelen in diverse kleuren en designs. Moonen heeft alle klapstoelen ruimschoots op voorraad waardoor ze spoedig te leveren zijn, ook als je op zoek bent naar een groot aantal.

December 19th, 2017 by