CBD Olie

Hoe gebruikt u CBD olie?

CBD olie is al jarenlang bekend vanwege zijn medicinale, heilzame effect op lichaam en geest. Dit wordt veroorzaakt door het ingrediënt CBD. CBD wordt gehaald uit speciaal hiervoor geteelde hennepplanten. Deze hennepplanten worden geteeld zonder gebruik van pesticiden, zij zijn dus 100% natuurlijk. In de toppen en stengels van deze hennepplanten zit wel tot 15% CBD. Deze CBD  wordt vermengd met een goede olijfolie, en zo is CBD olie ontstaan. 100% natuurlijk! CBD olie wordt gebruikt tegen allerlei klachten, van lichamelijke tot aan geestelijke klachten.

In hennepplanten kan ook het ingrediënt THC voorkomen, maar THC is een psychoactief middel en mag in Nederland niet gebruikt worden, dit is illegaal. THC wordt niet gebruikt in CBD olie. Slaat u het etiket op het flesje CBD olie daar maar op na.

CBD olie is legaal te koop, online en in fysieke winkels. Producten waar het ingrediënt CBD in opgeslagen zit, staan bekend vanwege de heilzame werking.

CBD olie gebruiken tegen verschillende klachten

CBD olie heeft een goede uitwerking op allerlei spanningsklachten, gewrichtsklachten en darmproblemen. Deze klachten veroorzaken weer andere aandoeningen, zoals depressie, slapeloosheid, misselijkheid, stijfheid etc. Door het regelmatig gebruik van CBD olie is uit onderzoek en ervaring gebleken, dat de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Op dit ogenblik lopen er wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van het gebruik van CBD olie en andere CBD producten. Maar het lijkt er sterk op dat CBD olie een positief effect heeft op ons immuunsysteem, en dat daardoor allerlei klachten verminderen.

Ook chronische klachten verbeteren.

Chronische klachten worden in het algemeen behandeld met synthetische medicijnen. Het effect van deze farmaceutische medicijnen is vaak minimaal, en soms ook tijdelijk. CBD olie is echter 100% natuurlijk. Het is weliswaar geen medicijn, maar een heel effectief voedingssupplement met heilzame uitwerkingen. Bijwerkingen, bij normaal gebruik, zijn niet bekend. Dit in tegenstelling tot synthetische medicijnen. Omdat CBD olie voor 100% biologisch, natuurlijk is, kunt u het risicoloos uitproberen om van uw (chronische) klachten af te komen, of minstens te laten verminderen. U kunt het gebruik van CBD olie ook altijd eerst overleggen met uw huisarts.

Verschillende vormen van CBD producten

Het ingredient CBD  wordt het meeste verwerkt in CBD olie, maar er zijn nog talloze andere producten waar CBD in is verwerkt. Er zijn:

–       CBD capsules

–       CBD pasta

–       CBD crème

–       CBD lippenbalsem

–       CBD e –liquid

En er komen nog steeds meer CBD producten op de markt. Omdat men inziet dat het gebruik van CBD olie of andere CBD producten heilzaam is voor de gezondheid. De ene gebruiker prefereert de CBD olie, de nadere de CBD capsules. Dat is erg persoonlijk.

Omdat de dosis en het percentage CBD  in CBD olie puur persoonlijk, uniek en individueel is, kan het vaststellen van een voorgeschreven dosis verwarrend voor u zijn. Begint u met de kleinste dosis en het lichtste CBD percentage. Dagelijks 2 tot 5 druppels CBD Olie, en uw lichaam zal zelf ervaren welke de juiste dosering en percentage CBD voor u geschikt is. Aan de inname van CBD olie zijn geen bijwerkingen, negatieve gevolgen of psychoactieve gevoelens verbonden. Het begingebruik is 2 a 3 druppels CBD olie onder of op de tong druppelen. Uw lichaam zal zelf merken of deze dosering en dit percentage CBD voldoende is, of dat deze dosering en dat percentage CBD  in de CBD olie verhoogd zou moeten worden.

cbd-olie-online.nl

november 23rd, 2017 by