Zwarte Pumps Shoppen

Zwarte pumps shoppen

We weten allemaal hoe moeilijk het is om weerstand te bieden aan een schattig paar hakken. Zelfs nadat je ze hebt geprobeerd en het kleine kneepje in je tenen voelt, is het moeilijk om de drang om ze mee te nemen te bestrijden. Het probleem komt later wanneer je het paar hakken naar de achterkant van je kast gaat verbannen.  Dat gebeurt na een dagje rondslenteren op pijnlijke voeten. Ze krijgen een plaatsje naast de andere pijnlijke pumps die je gewoon wel moest kopen.  Om een ​​einde te maken aan deze vicieuze cirkel doorzochten we de markt voor je. Hier presenteren wij waardevolle hakken die stijl combineren met gepatenteerde comforttechnologie. Zodat je zeker bent dat ze lekker lopen. Klik door voor het hele artikel.

Hoge hakken, met name naaldhakken, raken nooit uit de mode. Zeker niet bij echte fashion girls. Maar modieus zijn is niet altijd comfortabel. Als u een fan bent van hoge hakken, kunt u ook last hebben van pijntjes. Gelukkig zijn er manieren om ze minder ongemakkelijk voor je voeten te maken.

Timing

Winkel aan het einde van de dag. Aan het eind van de dag zijn je voeten meer opgezwollen van een volledige dag activiteit. Winkelen aan het einde van de dag zal u helpen een beter idee te krijgen van hoe uw hak echt past. Je zou het niet leuk vinden om ‘s morgens je hielen te passen en ze dan te strak te zetten als je ze’ s middags draagt. Wanneer u online zwarte hakken koopt ga dan uit van de pumps die u al heeft en welke aan het einde van de dag nog goed passen. Neem dit als uw maat, terugsturen kan immers altijd.

Prettige pumps kiezen

Draag de hakken in de winkel. Loop rond op je pumps voordat je ze koopt. Als je het gevoel hebt dat de hakken strak of oncomfortabel zijn, kun je een ander paar kiezen. Je voeten moeten zich ondersteund en gebalanceerd voelen als je op je hakken zit. Alle pijn die je in de winkel voelt, wordt alleen maar erger naarmate je langer de hakken draagt. Als de achterkant van de schoen bijvoorbeeld in de winkel tegen je hiel wrijft, zal je waarschijnlijk een blaar ontwikkelen als je in het echte leven de hakken draagt. Probeer ook op verschillende oppervlakken in de winkel te lopen. Je hakken zullen anders zijn op tapijt dan lopen op een harder oppervlak. Wanneer je online pumps koopt probeer ze dan thuis uit.

 

 

november 15th, 2017 by