iPhone reparatie Amsterdam

Onlangs was ik in Amsterdam voor een gezellig dagje uit met het gezin. Jammergenoeg liet ik mijn iPhone vallen, waardoor mijn iPhone scherm gebroken was. Toen in zocht op iPhone reparatie Amsterdam kwam ik Fix Your Phone tegen. Ik stuurde hen een appje via de website, en kon vrijwel direct geholpen worden. Het leuke is dat Fix Your Phone gewoon naar je toe komt om je iPhone te repareren, dus ik hoefde niet met het hele gezin de stad door om naar hun shop te gaan.

 

We spraken af in een eetcafe en vroeg hoe lang iPhone scherm reparatie ongeveer zou duren. De vriendelijke reparateur meldde mij dat dit ongeveer een half uurtje in beslag zou nemen. We bestelden wat te eten, en nog voordat we dit op hadden was het scherm van de iPhone keurig gerepareerd. 

 

De volgende keer dat ik mijn telefoon weer laat vallen im Amsterdam en ik op zoek ben naar een topper op het gebied van iPhone scherm reparatie Amsterdam, dan bel ik Fix Your Phone direct weer! Aanradertje!

november 3rd, 2017 by