Verschillende soorten panty’s

De panty is een onmisbaar onderdeel van de garderobe van iedere vrouw. Maar heb je ook enig idee hoe veel verschillende soorten panty’s er eigenlijk op de markt zijn? Er zijn haast oneindig veel variaties denkbaar die stuk voor stuk een eigen, specifiek nut hebben. Panty’s die een bepaald lichaamsdeel extra ondersteuning bieden, panty’s die figuurcorrigerend werken en nog veel meer subtypes. Welke er allemaal op de markt te vinden zijn? We overlopen ze even!

Subtypes panty’s

Er is een grote variatie aan doorzichtige panty’s op de markt terug te vinden. Door hun fijne structuur zien deze er vaak net iets eleganter uit dan de klassieke ondoorzichtige panty’s. Ideaal om te dragen tijdens formele gelegenheden bij een cocktailjurk of iets dergelijk. Naast doorzichtige panty’s zijn er natuurlijk ook ondoorzichtige of opaque panty’s. Deze zijn een stuk dikker en bieden extra warmte tijdens de koudere dagen. Met dit type zijn er ook veel meer kleurencombinaties verkrijgbaar. Naast deze twee archetypes zijn er panty’s met versterkte teen/hiel of versterkt broekje. Deze zijn specifiek ontwikkeld om lekker lang mee te gaan: de slijtage zal pas in een later stadium intreden. Teenloze panty’s zijn dan weer ontworpen om te dragen in open schoenen: de reden daarvoor is vrij evident. Ten slotte zijn er nog figuurcorrigerende panty’s die helpen de vetrolletjes onzichtbaar te maken en het figuur beter tot zijn recht te laten komen.

Zwangerschapspanty’s

Een laatste type zijn de zwangerschapspanty’s. Het lichaam van een zwangere vrouw heeft het hard te verduren. Gezwollen enkels en voeten, vermoeidheid en vaak ook pijn in die regio van het lichaam. Daarnaast hebben veel vrouwen tijdens hun zwangerschap jammer genoeg ook last van spataderen. Vervelende kwaaltjes die wat een mooie periode hoort te zijn danig kunnen verpesten. Gelukkig zijn er dan zwangerschapspanty’s die de nodige ondersteuning bieden om deze klachten te verlichten en zelfs te voorkomen. Panty’s die je maar even nodig hebt, maar wel een wereld van verschil kunnen maken.

oktober 11th, 2017 by