Crème de la crème van de slippers

Ze zijn heerlijk om te dragen wanneer de temperaturen oplopen en vaak ook nog eens ontzettend stijlvol. Slippers zijn weer helemaal in. Je kunt ze vinden in allerlei verschillende soorten en stijlen, maar er is één soort slipper die al jarenlang niet weg te denken is: de Birkenstock Gizeh. Dit model is de meest bekende slipper die Birkenstock maakt, en is vooral beroemd geworden dankzij de ontzettend comfortabele zool van deze slipper. Je kunt ze vinden in bijna iedere kleur en stijl, zodat je er altijd en overal stijlvol bij kunt lopen in een van de meest comfortabele soort slippers die ooit gemaakt is.

Het idee van Birkenstock

Het grote succes van de Birkenstock schoenen is vooral te danken aan de innovatieve zool die in de schoenen wordt verwerkt. De zolen zijn gemaakt van een combinatie van kurk en rubber, wat zorgt voor een ontzettend comfortabel gevoel. De zolen bewegen mee met je eigen voet waardoor je na verloop van tijd een slipper hebt die perfect aansluit op jouw lichaam. Zo kun je op de heetste dagen van het jaar een lichte slipper aan, maar tegelijkertijd ook goed ondersteund worden zodat je lange wandelingen kunt maken. Dat verklaart de populariteit van de slippers die Birkenstock maakt.

Voor iedere stijl

Wanneer je zoekt naar comfortabele slippers wil je natuurlijk ook dat deze zo stijlvol mogelijk zijn. Birkenstock richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van schoenen die je een goede ondersteuning geven, maar het zorgen van verschillende stijlvolle modellen is natuurlijk ook belangrijk. Daarom is de Birkenstock Gizah in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een subtiel exemplaar in een zwarte of bruine kleur, maar ook gaan voor een model met een vrolijke kleur. Metallic kleuren zijn beschikbaar en ook luxe uitvoeringen met de textuur van een slangenhuid. Er is dus een comfortabele slipper voor iedereen.

oktober 10th, 2017 by