Op zoek naar een nieuwe aktetas?

Wilt een een aktetas kopen? Bij Koffer & Tas hebben wij vele merken aktetassen? Wilt u bijvoorbeeld een Dermata aktetas kopen? Ook hebben wij aktetassen in verschillende materialen waardoor u bij ons eenvoudig een lederen aktetas kan kopen.

Ruimte

In aktetassen heb je voldoende ruimte om bijvoorbeeld belangrijke documeten op te bergen. Daarnaast is vaak ook nog ruimte voor een laptop en andere randaccesoires.

Materiaal

Wij hebben een aanbod van verschillende materialen van aktetassen. Al onze tassen zijn vervadigd van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben onder andere Leren aktetassen, syntetische aktetassen en imitatieleren aktetassen.

Voor wie?

Wij hebben heren aktetassen en dames aktetassen en deze kunnen unisex gedragen worden.

oktober 9th, 2017 by