Het belang van ruimte en spullen

Opslagruimte vanaf de bank

Ruimte wordt kostbaarder. Steeds meer mensen huren daarom extra opslagruimte. Om al die spullen die je (bijna) nooit nodig hebt, even te vergeten. Totdat je ze wel weer nodig hebt. 

Van self storage tot virtuele berging

Opslagruimte is al heel lang een begrip in de Verenigde Staten. Het past perfect bij de American Dream: verzamel zoveel mogelijk spullen, en wanneer je daar in je eigen huis geen ruimte meer voor hebt, bewaar je die spullen ergens anders. Dit bood ruimte aan de zogenaamde self storage. Hierbij huren mensen een eigen (garage)box, met eigen voordeur, voor het bewaren van hun spullen. Een soort schuur op afstand dus eigenlijk.

Dat vonden wij bij Inbox Storage niet meer van deze tijd. Alles wordt tegenwoordig bij de voordeur afgeleverd: eten, boeken en elektronica. Alleen voor ruimte moest je nog zelf heen en weer rijden. Bus huren, spullen erin laden, naar de storage facility rijden en daar alles weer uitladen. Gedoe waar je niet op zit te wachten, zeker niet bij een verhuizing of verbouwing!

Daarom ontwikkelden wij de eerste bewaar-app voor spullen. Daarmee zijn met opslagruimte overal in Nederland, altijd het dichtste bij!

Hoe werkt het precies?

We maken het huren van opslagruimte zo eenvoudig mogelijk. Vergelijk ons met het opslaan van je digitale bestanden "in de cloud". In de app geef je aan welke spullen je op wilt slaan. Wij komen ze halen. Zolang ze in storage staan, heb jij altijd overzicht van de opgeslagen spullen. En laat je bovendien heel eenvoudig weten wat je wanneer weer nodig hebt. Komen we het gewoon weer bij je thuis afleveren.

Op onze login pagina maak je heel eenvoudig een account aan. Kies het abonnement dat bij je past, geef aan welke spullen je wilt opslaan, en plan op een haalafspraak.

Nog niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met onze ruimteadviseur. Hij gaat je helpen het beste abonnement voor jou situatie te kiezen. Dat kan digitaal, of bij jou thuis. Ook hiervoor hoef je dus de deur niet uit!

Wij komen je spullen bij de voordeur halen en vervoeren ze naar onze opslagruimte. Daarna heb jij via de app 24/7 overzicht van de opgeslagen spullen. En heb je iets weer nodig? Dan geef je dit aan in de app en plan je een brengmoment. Dan komen je spullen gewoon weer naar je toe.

Ruimte voor jezelf

Doordat wij je maximaal ontzorgen, houd jij tijd over om zelf de ruimte om te zoeken. Ook al hoef je bij ons dan de bank niet meer af!

Ruimte is belangrijk voor mensen. Altijd geweest, en dat zal het ook altijd blijven. 

Gebruik die ruimte om lekker naar buiten te gaan en gezond te bewegen. En de natuur kan je op nog veel meer manieren helpen ontspannen. bijvoorbeeld met bloesemtherapie! Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op DigiBach: dé kennisbank over natuurlijke geneeswijzen en wat de natuur te bieden heeft om beter in je vel en meer in evenwicht te leven. 

oktober 6th, 2017 by