De Buff als multifunctioneel kledingstuk en outdoormerk

Een Buff is een handig kledingstuk dat bruikbaar is in alle seizoenen en beschermt tegen meerdere weertypes. Sinds 1992 worden verschillende Buffs geproduceerd vanuit de Spaanse stad Barcelona. Een Buff -het merk is inmiddels synoniem aan het kledingstuk- is een lichtgewicht col, die trendy doch nuttig is. Je kunt het kledingstuk namelijk ook gebruiken als muts, hoofddoek, sjaal, halsdoek, haarband of balaclava. Een Buff houdt je warm, maar weert ook UV-straling af. Daarbij beschermt deze accessoire tegen wind, stof en hitte. Het kledingstuk is gemakkelijk online te bestellen.

Keuze uit tal van designs

Een Buff is functioneel, maar ook modieus. Het outdoormerk kent een grote collectie aan designs van insectengroen tot donkerpaars. Inmiddels zijn er tientallen modellen te koop in uiteenlopende kleuren en printen. Zo kun je gaan voor een Buff in het zwart, maar ook voor bloemenprint, grijs-patronen of stippeltjes. Het merk heeft tevens verschillende warme mutsen in de aanbieding voor wintersporters, evenals UV-straling afwerende petten, die handig kunnen zijn op het strand of aan het zwembad ter bescherming van overtollige blootstelling aan de zon.

Meer van Buff

Het merk Buff heeft meer te bieden dan alleen het gelijknamige kledingstuk. Naast de lichtgewicht col, produceert het Spaanse merk ook andere hoofddeksels, zoals petten en mutsen. De Buffs zijn zowel geschikt voor vrouwen en mannen als voor kinderen. Uiteraard zijn er tal van ontwerpen met bijbehorende designs die de doelgroep aanspreken. Ook zijn er Buffs ontworpen voor uiteenlopende klimaattypes. Er zijn Buffs die speciaal gemaakt zijn voor zomerse seizoenen, maar ook kledingaccessoires die uitgerust zijn op gebruik in de poolstreken. Zo zijn er Buffs verkrijgbaar met extra voering, die bescherming bieden bij lage temperaturen door een thermische voering. De speciaal uitgeruste cols met meerdere toepassingen zijn geschikt voor jong en oud. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen als wol en synthetische stoffen.

september 18th, 2017 by