Inspiratie en tips voor fotohokjes op bruiloften

Fotohokjes worden steeds populairder op bruiloften, maar ook personeelsfeesten en verjaardagen en jubilea. Hieronder hebben we enkele trends en tips verzameld zodat ook jij zorgeloos van een fotohokje kan genieten!

De nieuwste trend: fotospiegels huren

Fotospiegels zijn de nieuwste trend in fotohokjesland en gaan doorbreken in 2018! Denk aan een interactieve spiegel waarop animaties en instructies verschijnen met daarachter, verborgen een camera die jou van top tot teen op de foto zet. Fotospiegels kom je tegen onder nam,en als selfiespiegel, magic mirror, magic mirrorbooth of gewoon fotospiegel. Er zijn verschillende vormen en inmiddels zijn er zelfs budget versies verschenen! Hier hebben we alle fotospiegels die je kunt huren verzameld.

Let op de totale kosten van je fotohokje

Zorg er voor dat je zeker weet dat alle kosten van tevoren bekend zijn en er geen verborgen kosten zijn. Let in elk geval op:

·         Is de prijs in de offerte inclusief of exclusief BTW?

·         Zijn de transportkosten bekend? Is er overeenstemming over de afstand? Wie betaald de eventuele parkeerkosten?

·         Weet je hoeveel je extra betaald als je het fotohokje langer dan afgesproken huurt? Zijn er extra kosten voor props of het dubbel uitprinten van foto’s of maakt dat odnerdeel uit van de pakketprijs?

Fotohokjes huren en vergelijken

Er zijn meer dan 50 verschillende aanbieders van fotohokjes in Nederland. Op Photobooths-huren.nl kom je er meer dan 25 tegen, waaronder lokale budget aanbieders en professionele landelijk opererende partijen die veel zakelijke evenementen van photobooths voorzien. Naast de overzichten op de site, waar je elk fotohokje kan beoordelen op looks kan je ook fotohokjes vergelijken in tabelvorm. Zo kan je alle fotohokjes, fotopalen, fotozuilen, fotobooth caravans en boothbusjes vergelijken op zaken zoals prijs, locatie, begeleiding, props en printen! 

september 14th, 2017 by