HAAR EXTENSIONS

https://elegantweaves.nl/haar-extensions-kopen

Wat weaves en extensions betreft, wil elke vrouw de beste kwaliteit, en de haar extensions van elegant weaves.nl biedt u de 1 van de beste weave soorten die u kunt vinden. Onze haar extensions hebben zulke goede kwaliteit vanwege de  gezonde snijbanden. Dus, als u kiest voor dit type extensions, hoeft u zich niet veel zorgen te maken over verward haar. De haar extensions zijn natuurlijk, gezond en onbehandeld (Mits het echte Brazilian bundels zijn natuurlijk).

 

De haar extensions zijn dik, hebben mooie golven en een natuurlijke glans. Door de  textuur is het haar geschikt om door vrouwen van verschillende etnische groepen gebruikt te worden. Elegant weave haar extensions zijn zo populair bij vrouwen, omdat ze voor een lange tijd meegaan. Als u er goed voor zorgt, is het met weaves van een goede kwaliteit soms wel mogelijk om een volledig jaar mee te gaan. Onze hair extensions komen in verschillende types en modules.  Je hebt de Brazilian Clip-in haar extensions,  brazilian weaves  en de closures.

 

Hoe behandel je haar extensions?

Onthoud dat u geen stylinggel, mousse of andere dergelijke producten in je haar brengt. En als het per se nodig is, moet het door een stylist worden gedaan.  Neem dan wel in acht dat de levensduur van je haar extensions iets zullen afnemen. Hitte en kleurstoffen kunnen op het haar worden gebruikt om een prachtige aangepaste look te krijgen.  Dit kan gedaan worden, omdat Brazilian Virgin haar extensions nooit eerder een behandeling hebben gehad.  Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u uw het gewenste  kapsel en mooie resultaten krijgt. Let op alleen “Virgin weaves” zijn onbehandeld en zorg ervoor dat de haar extensions van minimaal 7a kwaliteit zijn!

https://elegantweaves.nl/haar-extensions-kopen

september 14th, 2017 by