Diabetische Diëten

Nadat u gediagnosticeerd bent met diabetes, moet u ermee akkoord gaan en een paar wijzigingen aanbrengen in hun levensstijl.Hoogstens zullen zij op een nieuw dieetplan worden gezet.Men hoeft geen maaltijden over te slaan of eten te vermijden die men altijd altijd lief heeft gehad om een ​​dieetplan te volgen.In feite stijgt de maaltijd alleen maar de suiker in het lichaam.

 

Bijvoorbeeld, gefrituurde, puree of olieachtige voorwerpen kunnen je bloedsuikerspiegel verhogen.Kies voedselartikelen die kunnen dienen als een gezonde vervanging voor deze, zoals vetvlees zuivel, vleesvervangers, groene groenten en fruit.

 

Een diabetisch dieet is een evenwichtig dieet met verse vruchten, groenten, vetten, eiwitten en de meeste zuivelproducten.Hoewel diabetes niet altijd volledig genezen kan worden, kan het onder controle worden gebracht.Het is essentieel om de voedselinname te modereren en regelmatig te oefenen om een ​​gezond dieet te behouden.

 

Het eten van vezelige voedingsmiddelen kan je gewicht ook aanzienlijk verminderen.Deze helpen ook de suikerniveaus op hun beurt terug.Sommige gevallen van vezels zijn havermout, bonen, rijstzemelen en granen enzovoort.Knoflook helpt bij het bijhouden van diabetes.Het is rijk aan kalium, zink en zwavel en helpt de bloedsuikerspiegel te verminderen.

 

Vermijd zoute voedingsmiddelen, aangezien ze de suikerspiegels kunnen verhogen.Aangezien men al genoeg zout van groenten of andere natuurlijke voedingsmiddelen krijgt, moeten ze de inname verminderen.

 

Last but not least moet men voortdurend in contact komen met een arts die hen kan helpen om niet alleen een effectief dieet te bereiden, ook maatregelen te nemen om hun diabetes onder controle te houden.

 

LITERATUUR

https://afvallenmetjantien.edublogs.org/

https://overgewichtgezond.jimdo.com/

september 14th, 2017 by