T shirt onmisbare basic voor iedereen

Een t-shirt is voor iedereen een onmisbare basic in de kledingkast. Iedereen heeft ze, maar er zijn bijzonder veel mogelijkheden bij aanschaf van een shirt. Het is toch altijd behoorlijk wat uitzoekwerk om een goed passend t shirt te kopen. Wil je een ronde hals of toch een v-hals? Lange mouwen, of toch korte? En welke kleur moet het worden? Het juiste t-shirt vinden is nog niet altijd makkelijk. 

 

 

Fruit of the loom

Met een t shirt van fruit of the loom kies je voor een mooie basic die bij ieder lijf past. Bovendien is een fruit of the loom uitermate geschikt om te bedrukken. Zo ontstaat al snel een mooi t shirt als bedrijfskleding of heb je een mooie outfit om als groep herkenbaar te zijn op bijvoorbeeld een evenement. Met dit merk weet je zeker dat je t shirt mooi zit en je er representatief bij loopt. 

 

T shirt kopen

Een t shirt kopen is natuurlijk geen hogere wiskunde. Maar er zijn wel wat dingen waar je altijd op kunt letten. Zo maakt het veel uit van welke stof je shirt gemaakt is. Een beetje stretch kan fijn zijn, maar het moet ook mooi blijven na een paar keer wassen. Kies je voor een lichte kleur, denk dan om de mogelijkheid van gele plekken die in de oksels ontstaan. En valt je keus op een hooggesloten, ronde hals denk er dan aan dat je dit t shirt niet gemakkelijk onder andere kledingstukken draagt. Je ziet de hals immers overal bovenuit komen. 

 

Mouwen

Een t shirt kan verschillende mouwlengtes hebben. Als basic is het met korte mouwen goed te dragen onder een overhemd, maar denk ook eens aan de longsleeve. Een strak gesloten t shirt met lange mouwen dat uitstekend boven een spijkerbroek gedragen kan worden. Zo heb je een simpele outfit die met een geslaagde print of opvallende kleur toch maakt dat je uitstekend voor de dag komt.

september 13th, 2017 by