Maxilia.nl, voor al je promotiegeschenken en relatieartikelen ;)

 

Lees jij er ook overheen of heb je meteen door dat het eigenlijk Maxilia.nl, voor al je promotieartikelen en relatiegeschenken, moet zijn? Overigens is het wel zo, dat relatiegeschenken wel degelijk als promotieartikel kunnen fungeren, maar dat het tegenovergestelde nooit echt het geval is. Daarbij hoopt een bedrijf natuurlijk weer wel, dat door het uitgeven van promotieartikelen de ontvangers een relatie, bijvoorbeeld als klant, aangaan met dat bedrijf. Begrijp je het nog allemaal?  

 

 

 

Een beetje meer

Kaal is ook maar kaal. Daar wordt overigens hier niet kaal op het hoofd bedoeld, maar producten zonder enige verdere herkenningssymbolen in welke vorm dan ook. Maxilia voegt aan een artikel iets toe, waardoor de waarde ervan verhoogd wordt, althans dat is de bedoeling. Zo is een pen maar een pen, maar met opdruk van een bedrijfslogo een herkenbare pen. Een pet is maar een pet, maar met een afbeelding of naam een pet, die iets te vertellen heeft. En dat geldt ook voor vlaggen, tassen, ballen, mokken, kleding en ga zo maar door…….  

 

Maxilia.nl: duidelijk

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn aan te bedrukken artikelen, is het van groot belang dat een website een overzichtelijk geheel biedt, waarin de klant gemakkelijk kan bladeren door het assortiment, ziet wat de mogelijkheden zijn en vakkundig geholpen wordt door de mensen achter deze site. Je moet hier alles van belang kunnen vinden, vragen kunnen stellen en natuurlijk niet alleen kunnen zien wat de leverings- en betalingsvoorwaarden zijn, maar ook de aanbiedingen. Maxilia.nl biedt die duidelijkheid en als je me niet gelooft, neem dan zelf eens een kijkje.  De relatief vriendelijke manier van reclame maken via het bedrukken van materialen moet je natuurlijk ook terug kunnen vinden in de site van het bedrijf zelf. De website van Maxilia.nl sluit daar volledig op aan.

september 13th, 2017 by