3x Bijzonder Overnachten

Glamping

Glamping, luxe kamperen in Nederland of het buitenland, wint snel aan populariteit bij een groeiende groep vakantiegangers. Dit blijkt ook wel uit het feit dat er steeds meer glampings in Nederland bij komen. Je vindt deze glampings nu al in diverse provincies. Je kunt kiezen uit glamping Friesland, Glamping Gelderland en glamping Overijssel. Op deze heerlijke luxe campings, gelegen in de mooiste streken van Nederland, geniet je van en welverdiende vakantie. Op een glamping kun je een luxe tent of stacaravan huren die van alle gemakken voorzien is. Daarnaast heeft de camping verschillende faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken.

 

Bijzonder hotel

Ben je op zoek naar een hotel? Of ben je opzoek naar een bijzonder hotel? In het eerste geval kun je overal terecht. Er zijn op het internet genoeg websites te vinden waar je met een paar muisklikken een hotelkamer reserveert in een dorp of stad van jouw keuze. Maar wil je een echt bijzonder hotel dan kijk je even wat beter om je heen. In alle landen vind je bijzondere hotels. Vanwege de locatie of vanwege het design van het hotel of de geschiedenis van het pand. Ga jij voor een onvergetelijke overnachting? Dan kies je voor een hotel met net iets extra’s.

 

Origineel overnachten

Wil jij origineel overnachten maar zoek je wat anders dan een gewoon hotel? Er zijn zowel in Nederland als in België genoeg locaties te vinden voor een originele overnachting. Slapen in een vuurtoren, in een boomhut of in een apart design hotel. Het is allemaal mogelijk. Wil je eens wat anders dan het standaard driesterrenhotel aan de kust of in de bossen, dan kun je op het internet genoeg inspiratie opdoen voor een leuke overnachting op een bijzondere locatie.

september 11th, 2017 by