De prijs van een dakkapel

Een goede investering

Een dakkapel is ongetwijfeld een goede investering om de waarde én het comfort van de woning een niveau hoger te tillen. Maar zoals bij elke aankoop is de dakkapel prijs die u betaalt natuurlijk een belangrijk factor. Wat kost een dakkapel? Een vraag die een duidelijk antwoord behoeft!

Een dakkapel prijs

De dakkapel prijs hangt af van verschillende factoren. Een kunststof exemplaar van ongeveer 2,5 meter breed kost rond de 3500 euro en het voordeel hiervan is dat dit materiaal onderhoudsvrij is. De prijs die je betaalt is doorgaans casco: wind- en waterdicht. 
 
Daarbij hangt de dakkapel prijs ook af van of je de kapel zelf plaatst of laat plaatsen door een expert. Natuurlijk is een professionele hand, zoals die van BM Dakkapel altijd aangeraden, aangezien het gaat om een ingewikkeld en zelfs gevaarlijk werk!

Een brede dakkapel prijs

Het spreekt voor zich dat hoe groter de kapel is, hoe meer je zal betalen. Als je gaat voor een dakkapel van 3 meter breed dan betaal je al gauw 4000 euro of iets meer. Ook het aantal ramen dat in de kapel aanwezig is bepaalt grotendeels de prijs van de kapel!
 
Extra brede dakkapellen kosten zo tot wel 5000 euro maar dan beschikt u natuurlijk over heel wat meer hoofdruimte en lichtinval in de desbetreffende kamer. En dat draagt natuurlijk bij aan het wooncomfort en de uitstraling van de woning!
augustus 8th, 2017 by