Meubelwinkel Nijmegen

Verrassende meubelwinkel bij Nijmegen 
De leukste meubelwinkel van Nijmegen vindt u bij Woonboulevard Wijchen. Kom nu inspiratie opdoen in onze 28 showrooms met meer dan 45.000 m2 aan woonplezier. Maar liefst vier verschillende locaties bieden u de laatste trends en de mooiste kwaliteit. Zo presenteert Zen Lifestyle u bijvoorbeeld de nieuwste meubels uit Azië en Scandinavië, terwijl u bij Eltink Interieur het modernste design kunt  bewonderen. Wilt u op koopjesjacht? Loop dan vooral even binnen bij de Woonoutlet en profiteer van de verrassendste aanbiedingen. Wij zijn alle dagen van de week open, dus ook op zondag. U parkeert gratis voor de deur, zodat u direct met shoppen kunt beginnen. Als u online een bestelling wilt doen, is dat in onze overzichtelijke webwinkel zo geregeld. Kijk voor meer informatie op de website en bezoek ons vandaag nog.
 
Woonboulevard bij Nijmegen met het grootste assortiment
Zoekt u een woonboulevard bij Nijmegen waar u alle kanten mee op kunt? Ontdek dan nu Woonboulevard Wijchen. Wij hebben het grootste aanbod aan interieurwinkels op een locatie verzameld om u de beste ideeën, inspiratie en tips te geven. De comfortabelste zithoeken, de smakelijkste eettafels en mooiste sfeerverlichting, u al wensen komen bij ons uit. Onze vriendelijke adviseurs demonstreren graag de laatste trends op het gebied van bijvoorbeeld raambedekking en bijpassende accessoires. Als u specifieke vragen heeft, dan staan we voor u klaar met een passend advies. Op de website kunt u vast een kijkje nemen, maar waarom niet vast uw volgende bezoek inplannen? U bent ook op zondag van harte welkom. Kom nu de sfeer proeven en maak van uw huis een echt thuis!
 
juli 19th, 2017 by