Private lease – Voordelig een auto leasen

Private lease – Voordelig een auto leasen
Heb je op korte termijn een nieuwe auto nodig, maar is je banksaldo niet toereikend. Private lease is een uitkomst voor mensen die graag in een nieuwe auto rijden, maar het aankoopbedrag niet direct kunnen voldoen. XLEasy komt je hierin tegemoet door een uitgebreid aanbod van auto's tegen een scherpe maandprijs. Je kiest voor een auto waar jouw voorkeur naar uitgaat. Uiteraard ga je met de adviseur rondom tafel zitten welke auto er het beste past binnen jouw financiële mogelijkheden. 

De voordelen van private lease bij XLEasy
Private lease bij XLEasy levert jou een aantal interessante voordelen op. Zo heb je de keuze uit een ruim aanbod van merken, modellen en opties. Er is dus altijd een passende auto te leasen. Naast een vast bedrag per maand, betaal je alleen de brandstof zelf. Verzekering, onderhoud en reparatie zijn bij de prijs inbegrepen. Ben je 18 jaar of ouder en wil je voordelig autorijden? Kies dan voor private lease bij XLEasy en profiteer van al onze voordelen!

Kijk snel op www.xleasy.nl of bel direct 055 – 539 55 70.

juli 12th, 2017 by