5 tips voor een goed website

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website. Maar hoe goed is zo'n website nou? Een website is goed als het rendement heeft en dus winst oplevert. Maar hoe creëer je nou een website die rendement heeft? Ik ga in dit artikel 5 tips geven die daarbij kunnen helpen. 

1. Zorg ervoor dat het zoekwoord waar u op gevonden wil worden vaak genoeg terugkomt op uw website. Maar let wel op want als u het desbetreffende zoekwoord te vaak laat voorkomen op uw pagina zal dit door Google gezien worden als spam. U zal zo dus juist lager in Google komen terwijl u juist hoger wil komen. Hoe weet u nou wanneer u het zoekwoord te veel of te weinig hebt gebruikt? Hier is gelukkig een handig programma voor namelijk SEOquake dit programma geeft precies aan hoeveel procent een woord terugkomt in uw tekst. Ik raad uw aan om rond de 4 à 6 procent te zitten.

2. Linkbuilding. Dit is een effetcive manier om uw webiste bekender te maken. Tevens is dit belangrijk voor Google. Hoe meer uw link op het web voorkomt hoe hoger Google uw website zal gaan plaatsen. Maar ook hier pas op want als u een link plaats op een website met veel spam werkt dit juist averechts. Met het programma MOZ kunt u controleren of een website spam bevat. 

3. Advertenties. Advertenties in Google zorgen voor veel conversie dit is gebleken uit verschillende onderzoeken. Dit is dus erg zinvol. Echter kan dit soms best veel geld kosten het hangt natuurlijk wel af van het zoekwoord waar je mee adverteert een zoekwoord als voetbal zal duurder zijn dan bijvoorbeeld kwast. Echter is het voordeel dat je betaalt per klik op de advertentie. 

4. Zorg voor wervende teksten die makkelijk leesbaar zijn. Dit is niet alleen voor uw bezoekers prettig maar ook Google kijkt hiernaar hoe makkelijker een tekst leest hoe hoger deze in Google komt let hier dus goed op.

5. Bent u nou niet zo handig met computers en internet. Dan zal ik u aanraden om een website bouwer in te schakelen zo voorkomt u dat u dingen gaat doen die misschien helemaal niet goed zijn voor uw website. Ik heb zelf een makelaars website laten bouwen door: http://www.vwebdesign.nl/l150/Makelaardij-website dit bedrijf weet waar zij mee bezig zijn en zorgen dat uw website rendement heeft.

Om af te sluiten zal ik willen zeggen pas op met wat u doet want als u de verkeerde dingen doet kan dit grootte gevolgen hebben. Succes met uw website en komt u er echt niet uit raadpleeg dan echt een website bouwer dit levert u veel op!

mei 11th, 2017 by