Hoe onderhoud ik mijn printer?

Een printer is in de bedrijfswereld van vandaag niet meer weg te denken, steeds meer maken gebruik van een printer. Naast de keuze voor een goede printer zijn er echter nog andere factoren waar je veel aandacht aan kunt besteden en één daarvan is het printer onderhoud.

Als je nog lang van je printer gebruik wil maken en storingen wil vermijden dan is beroep doen op een goede printer hersteldienst een must. DePrinterexpert houdt je printer schoon, vervangt toners, verwijdert papierresten en voorziet je printer van de beste onderdelen om problemen te vermijden.

Waarom het onderhoud van je printer zo belangrijk is

Printers zijn in de steeds digitaler wordende wereld onmisbaar, en een goed onderhoud is dan ook belangrijk om de werking van het apparaat te garanderen. De technische dienst van DePrinterexpert is gecertificeerd en herstelt jaarlijks bijna 2000 toestellen.

Op die manier wordt het continu functioneren van de printer verzekerd, waarbij problemen zoals storingen en gebreken worden opgelost. Dit komt de levensduur van je printer natuurlijk alleen maar ten goede. Bij DePrinterexpert heb je keuze tussen een eenmalige onderhoudsbeurt, of een contract waarbij je toestel regelmatig nagekeken en eventueel hersteld wordt.

Alle soorten merken laten herstellen bij DePrinterexpert

DePrinterexpert is daarbij specialist in het herstellen van diverse merken zoals KYOCERA, Canon, Lexmark en HP, maar ook labelprinters zoals Intermex en Zebra’s kunnen onderhouden worden. De service maakt gebruik van een ticketsysteem, waarmee je, als je een onderhoud aanvraagt, op de hoogte blijft. Hiervoor kan je beroep doen op een contactpersoon die je gedurende het herstelproces ondersteunt.

Je printer langer doen meegaan en storingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen, ook bij je printer. Een controle laten uitvoeren op gevoelige onderdelen voorkomt slijtage en zorgt ervoor dat je toestel langer meegaat. Daarbij wordt het onderhoud van papierrollen, drums en fusers zorgvuldig uitgevoerd.

april 14th, 2017 by