Herman Miller: kwaliteit bureaustoelen

Op kantoor spendeer je dagelijks met gemak acht of meer uren. Dat zijn acht of meer uren per dag dat je op een bureaustoel zit. Jammer genoeg is het echter zo dat het gros van de bureaustoelen vandaag de dag nog altijd van de oude stempel zijn. Ze zijn niet aangepast aan onze moderne maatschappij, zijn totaal niet ergonomisch en veel te rigide. Het gevolg? Een verkeerde houding en een grotere kans op allerhande blessures door bureaustoelen van een slechte kwaliteit. Gelukkig kan het ook anders. Met Herman Miller bijvoorbeeld.

Herman Miller

Herman Miller was een zakenman die meer dan 100 jaar geleden, in 1905, de Michigan Star Furniture Company op heeft gericht. Zijn schoonzoon DJ De Pree nam het bedrijf over in 1923 en een succesverhaal zonder weerga nam zijn aanvang. Het geheim van de bureaustoelen van Herman Miller zit hem dan ook in het feit dat ze naadloos twee werelden met elkaar verweven. Herman Miller kent het belang van traditie en vakmanschap maar is nooit in hun geschiedenis opgehouden met innoveren. Anno 2017 zijn de producten van dit stijlvolle bedrijf dan ook niet meer weg te denken uit kantoorruimtes. Als je werkplek er nog geen in huis heeft zijn met name de bureaustoelen de investering meer dan waard.

De bureaustoelen

De mens van tegenwoordig is iemand die naast werken ook vooral wilt leven. Is een persoon die veel belang hecht aan milieu en duurzaamheid en een ontwerp wilt dat een actief leven mogelijk maakt. Herman Miller staat dan ook voor bureaustoelen die zich aanpassen aan jouw vorm, die ergonomische principes hoog in het vaandel dragen en de beste houding mogelijk maken. Komt nog eens bij dat Herman Miller duurzaam ondernemen bijzonder belangrijk vindt. Niet voor niets is het bedrijf opgenomen op de Dow Jones Wereldwijde Duurzaamheidsindex. Een bureaustoel van Herman Miller kiezen is dan ook opteren voor kwaliteit.

maart 6th, 2017 by