Optometrist Vianen

De optometrie specialist nabij Vianen

In de regio Vianen bevinden zich diverse optometristen.  Een optometrist nabij Vianen is het eerste aanspreekpunt voor de gezondheid van uw ogen. De optometrist kan wanneer het noodzakelijk is u doorverwijzen naar de oogarts. Twijfelt u dus over de gezondheid van uw ogen? Loop dan eerst eens langs bij de optometrist, voor u een bezoek brengt aan de huisarts.

Het verschil tussen een optometrist en opticien regio Vianen

Tussen een optometrist en een opticien zit wel degelijk een verschil. Laten we allereerst kijken naar het opleidingsniveau. Een niet-gediplomeerde is toegestaan zich opticien te noemen maar voor het beroep optometrist is wel degelijk een diploma nodig. Dit komt voornamelijk door het verschil in de kunde. Zowel de opticien als de optometrist voeren oogmetingen uit en stellen hierbij de afwijkingen van de ogen vast. Een optometrist mag daarnaast ook de gezondheid van de ogen controleren in een zogeheten optometrisch onderzoek. In dit optometrisch onderzoek kunnen oogziekten zoals diabetes, schildklierproblemen en een te hoog cholesterol te zien zijn in het netvlies van het oog. Dit doet de optometrist door eerst de ogen te druppelen zodat het netvlies heel goed kan worden bekeken. Eigenaar en optometrist Paul van Grootheest van Wiegand Bruss Optiek noemt de aanwezigheid van zijn optometristen nabij Vianen in de optiek een toegevoegde waarde. “U kunt nu naast de normale werkzaamheden, ook bij twijfel over de gezondheid van uw ogen of bij acute oogklachten direct bij ons terecht.”.

Afspraak optometrist nabij Vianen

In IJsselstein, nabij Vianen bevindt zich de optometrist voor brillen, gehoorbescherming en contactlenzen. Om de tijd efficiënt te gebruiken adviseren wordt er vaak geadviseerd bij een oogmeting of optometrisch onderzoek een afspraak te maken. Al kan bij Wiegand Bruss Optiek gemakkelijk naar binnen worden gelopen zonder afspraak. Laat u zich hier dus vooral niet van weerhouden, wanneer u in de buurt bent. Maak een afspraak met deze optometrist door te bellen naar 030 – 68 81 916 of een e-mail te sturen naar info@wiegandbruss.nl. 

maart 3rd, 2017 by