Birkenstock teenslippers: niet meer weg te denken

Birkenstock teenslippers zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het Duitse merk is dezer dagen absoluut één van de best verkopende en populairste merken. Dat heeft onder andere te maken met de veelheid aan sterren die te zien zijn in teenslippers van Birkenstock maar ongetwijfeld ook door de hoge kwaliteit van deze schoenen. Met een product van Birkenstock moet je niet bang zijn dat na slechts enkele maanden vervanging al nodig is.

Multifunctioneel

Birkenstock teenslippers zijn het ideale complement voor eender welke outfit in de zomer. Ze zitten lekker fris en stappen dankzij het ergonomische design zeer vlot. De voetzool, die gemaakt is van natuurkurk, wordt vormgegeven als een voet en zorgt dan ook voor de nodige stabiliteit. Komt nog eens bij dat Birkenstock teenslippers eigenlijk zonder problemen nat mogen worden: je kunt ze dus perfect dragen aan het strand, het zwembad of in echt regenweer. Birkenstock teenslippers worden afgewerkt met echt leer en biedt, dankzij de EVA zool, veel demping en grip.

Het beste van alle werelden

Birkenstock teenslippers zijn ontzettend populair omdat ze het beste van twee werelden in zich dragen. Aan de ene kant zitten ze als gegoten met dank aan het ergonomisch ontwerp. Aan de andere kant zien ze er ook gewoon leuk uit. Birkenstoch teenslippers zijn verkrijgbaar in zo goed als iedere kleur die je je maar kunt bedenken. Graag een effen kleur? Dat kan. Heb je liever een leuk patroon of speel je graag wat met verschillende kleuren? Ook dat is geen enkel probleem bij Birkenstock. Zoek je specifieke modellen van dit Duitse merk? De Birkenstock Gizeh is een klassieker en ook de Birkenstock Kairo begint stilaan die status te krijgen. Als je op zoek bent naar goede teenslippers zijn de modellen van Birkenstock een goede investering.

februari 2nd, 2017 by