Houtworm en boktor bestrijden

Houtworm bestrijden is een lastige zaak, en zeker niet zelf te doen. Voor het goede manier van houtworm bestrijden ga je naar een specialist die weet hoe je dit diertje moet aanpakken. 

 

Houtworm bestrijden moet goed gebeuren, omdat wanneer je het niet goed behandelt, de houtworm op den duur z’n gang kan blijven gaan. Voor houtworm bestrijden in Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk: bel OBenP!

 

Houtworm herkennen en inspecteren van de aantasting.

Houtworm bestrijden: eerst herkennen

Houtworm-kevers zijn donker-bruin gekleurd en 2,5 tot 5 mm lang. Ze hebben een gewelfd halsschild. De larven van de houtworm worden circa 6 mm lang, zijn wit van kleur, iets gekromd en hebben 3 paar pootjes. De eitjes zijn wit. De insecten hebben een volkomen gedaanteverwisseling met als stadia: ei, larve, pop, imago (volwassen kever). Een inspectie is gewenst alvorens een goede behandeling te kunnen uitvoeren.  Wilt u meer weten over houtworm bestrijden kosten? Neem dan contact op met OBenP ongediertebestrijding.

 

Houtworm of boktor

De boktor is een soort houtworm, en wanneer u deze denkt tegen te komen kunt u het beste contact opnemen met uw ongediertebestrijder in Noord Brabant. OBenP gaat graag na met welk beestje u te maken heeft, en wat hij hieraan kan doen voor u.

 

Wespennest verwijderen

Ook een wespennest verwijderen kun je laten doen door OBenP. Gecertificeerd ongediertebestrijder OBenP kan veilig uw wespennest verwijderen zonder dat u er omkijken naar hebt.
januari 14th, 2017 by