Buiten tafeltennissen

Tafeltennis is de ideale sport om met vrienden te spelen, en dankzij een speciale outdoor tafeltennistafel wordt tafeltennisen nog aangenamer. Een outdoor tafeltennistafel moet voldoen aan bepaalde vereisten om efficiënt buiten gebruikt te kunnen worden, maar biedt dan ook veel voordelen.

Multifunctionele outdoor tafeltennistafels

Het eerste voordeel van een outdoor tafeltennistafel voor buiten is dat die eigenlijk zowel binnen als buiten gebruikt kan worden; tafels voor binnen overleven het echter niet lang als ze buiten blijven staan. Het materiaal waaruit de tafel gemaakt is, is zowel water -als zonbestendig, en dankzij een speciale afdekhoes wordt er nog extra bescherming geboden.

Verschillende soorten outdoor tafeltennistafels

Een outdoor tafeltennistafel is vooral handig als er af en toe buiten gespeeld kan worden, bijvoorbeeld tijdens de zomer. Er kunnen twee verschillende categorieën onderscheiden worden binnen het gamma tafeltennistafels. De eerste groep is vooral bedoeld voor particulieren die een tafel thuis willen hebben staan, en deze tafels zijn dan ook eenvoudig te verplaatsen (door middel van wielen), veilig en zelfs inklapbaar. Zo vragen ze niet al te veel plaats en kunnen eenvoudig opgeborgen worden.

Voor zij die vaak tafeltennis willen spelen en een stevige tafeltennistafel verlangen, is de categorie tafeltennistafels voor bedrijven dan weer ideaal. Deze tafels zijn zeer stevig, zwaarder en beter bestand tegen schade, en worden ook vaak gebruikt in sportfaciliteiten.

Verschillende soorten tafeltennistafels

Er zijn heel wat merken die kwalitatieve outdoor tafeltennistafels aanbieden tegen een aangename prijs. Merken als Buffalo en Cornilleau hebben een uitgebreid gamma aan tafeltennistafels waarop zowel met één als meerdere personen gespeeld kan worden. Sommige tafels hebben een traditioneel ontwerp met een net en zijn uitgerust met een verrolbaar onderstel, andere zijn dan weer wat moderner qua uitzicht (bijvoorbeeld door middel van een ronde vorm of een speciale voet) en zijn uit beton gemaakt, waardoor ze nog steviger zijn en goed beschermd zijn tegen neerslag en zonlicht.

januari 12th, 2017 by